This website shuts down on the 31st of August 2017, after which it will no longer be available.
Login or register

De tijdlijn voor kinderen!

Print this page

Dit is de eerste tijdlijn op timerime.com die voor jou is gemaakt! In deze tijdlijn staan allerlei activiteiten die jij kan gaan doen; alleen of met je broertjes/zusjes, mama en papa en zelfs met je opa en oma. 

 

Hoe kan je deze tijdlijn gebruiken?

Ten eerste hebben wij bij de plaatjes neergezet waar, wanneer en voor welke leeftijd de activiteit geschikt is. Daarnaast staat bij het plaatje of het een binnen of buiten activiteit is, soms beide. En er zijn ook enkele thuisactiviteiten die je thuis kunt doen. Als je dan op het plaatje klikt komt er meer informatie te voorschijn zoals een website of openingstijden. 

 

In deze tijdlijn hebben we alleen geen rekening gehouden met je woonplaats. Dus soms kan het voorkomen dat iets heel ver weg is of juist dichtbij. Let daar op.

 

Misschien is het een idee op een regenachtige dag samen met je mama, papa of oudere broer of zus zelf een tijdlijn te maken met evenementen die in jouw woonplaats worden georganiseerd. Maar je kan ook een tijdlijn maken over jouw favoriete idool, familie of sport. Klik hierboven op "maak een tijdlijn".

 

Je kan ook een reactie achter laten als je vindt dat er een bepaald evenement aan deze tijdlijn toegevoegd moet worden.

 

Hoe dan ook hopen we dat je door deze tijdlijn ideeën krijgt en heel veel plezier gaat beleven deze zomer!

 

Voor deze tijdlijn hebben we gebruik gemaakt van verschillende bronnen zoals: www.leukedingendoen.nl, www.vvv.nl en de websites van de desbetreffende instanties.


 
This timeline
De tijdlijn voor kinderen!
Dominique
Rating:
Views: 2201
Search timeline

Advanced search...

 

© TimeRime bv 2015
Developed by:
internet agency hoppinger